Esküvő
Csütörtök, 2024-04-25, 1:35 PM
Hirdetés
Aerodesign

Honlap-menü

Belépés

A fejezet kategóriái
Helyszínek [1]
Virágosok [1]
Éttermek [1]
Gyűrű [1]
Rendezvényszervezés [1]
Meghívók [1]
Ruha [1]
Érdekességek [5]

Pagerank
Google PageRank

Keresés

Naptár
«  Május 2013  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Receptek képekkel
  • Ajánló társasházkezelő redőny korszerűsítés közös képviselő olajcsere hibakód kiolvasás mercedesz szerviz műszaki vizsga tárhely weboldal készítés weblap készítés domain weboldal készítés weblapkészítés weblapkészítő honlapkészítő weboldal készítés Linktárak: linkgyöngy cégfalu seogyöngy linkalbum Cégbázis Cégkereső PR magazin Link mindenkinek PR oldal Pr link Cikkbeküldés Tesztem Weblapok Magazin Joyhírek Cikkválogatás linkelde seo ezmegaz linkmania autok edesotthon epitoipar eskuvo filmajanlo receptozon weblapok egeszseg fittenegeszseg fitten motor kutyak hazassag gyerekek gyermekek szallas divatesszepseg webaruhazak szorakozni pihenes webaruhaz webparty linkgyongy cegborze linkpark linkgyar webbelde alattartas allatartasegy boraszat oktatas uzlet tudomány webcsupor webkirály webbunko webhid webilda webecske webek sokweb webtukor kiralylink kiralyweb webbazar

    Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0

    Főoldal » 2013 » Május » 3 » Kreatív esküvői fotózás nyáron
    5:20 PM
    Kreatív esküvői fotózás nyáron
    A nyár a kreatív esküvői fotózás időszaka, hiszen a párok és a fotósok többsége a szabadtéri fotózást részesíti előnyben. A nyári időjárás, a szép fények, a zöld természet mind olyan körülményt biztosítanak, amelyek ezt az évszakot teszik leginkább alkalmassá a szabadtéri esküvői fotózásra.
    Persze a nyár hordoz magában veszélyeket is. Ilyen melegben gyakran nagyon nehézkes a fotózás, ezért oda kell figyelni a frissítésre és a pihenésre, ezért ha tudjuk, hogy nagy lesz a forróság, akkor több időt hagyunk a kreatív fotózásra. A meleg miatt jobban oda kell figyelni a sminkre, a napfény miatt pedig a fényvédelemre is!
    A nyár a nagy viharok és zivatarok időszaka is, ezért nem árt ezekre is felkészülni. Rossz idő esetére érdemes lefoglalni egy olyan patinás helyszínt, ahol beltérben végezhetjük el a fotózást.
    Ha a fenti körülményeket figyelembe vesszük és tiszteljük, akkor nem lesz probléma a fotózás alkalmával, éppen ezért érdemes nyárra szervezni az esküvőjüket.
    Kategória: Érdekességek | Megtekintések száma: 1268 | Hozzáadta:: Tlajos84 | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 1
    1 info  
    0
    Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.
    Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

    http://www.friedhotel.hu

    Név *:
    Email *:
    Kód *:
    Copyright MyCorp © 2024
    Honlapszerkesztő - uCoz